16 Temmuz 2014 Çarşamba

LG G3 Spigen Slim Armor İncelemesi






Bugüne kadar akıllı cihazların üretiminde plastik kullanımına dair bir çok tartışmaya şahit olduk.
Buna rağmen LG yeni amiral gemisi G3 modelinde yine aynı materyali kullanmış. Ancak bu kez plastik materyal üzerinde metal bir film kaplama mevcut. Neyse ki bu cihazı almayı düşünenler için Spigen’den güzel haberler var. Bunlardan biri de cihazın hem tüm formunu koruyan, hem de tarzından ödün vermeyen  Slim Armor serisi.
   
  

LG G3 için üretilen Spigen Slim armor, form olarak serinin diğer cihazlar için üretileni ile aynı. Yani dizayn olarak bir değişiklik söz konusu değil. İlk olarak LG G3’ tamamen saran siyah TPU materyal, şok emici sistemi ile cihazı düşmelere karşı tamamen koruyor. Sonrasında üzerinde bulunan polikarbon kaplama ile dizaynı tamamlayıp, çizilmelere ve dış etkenlere karşı koruma sağlıyor.

İncelediğimiz Champagne Gold rengi model, siyah TPU materyal ile güzel bir kontrast sağlıyor. Slim Armor, küçük düşmelerden, oldukça şiddetli düşüşlere kadar tam koruma sağlıyor. Aynı zamanda başka desenli ürünler gibi kir toplamıyor.


Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı 59,90 TL civarında olduğu için oldukça kolay elde edilebilir. Renk seçenekleri ve güvenilir korumasıyla Spigen, cihazınızı satın alırken aklınızda olması gereken bir ürün.

LG G3 Spigen Slim Armor' a ulaşmak için tıklayınız.

n11.com için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder